aisyiman's FotoPage
Lilypie 1st Birthday Ticker
By: aisyiman khairulazman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Jan-2008 15:07 Email | Share | | Bookmark
Trip to Melaka............ A Famosa

eppy b'day abg darwisy
i love this shot...


Wednesday, 12-Dec-2007 13:36 Email | Share | | Bookmark
Mix Entry........

aisy test baju at Gap, Pavilion
handsome tak???
main bubble ngn kak kasih
View all 6 photos...
Hi everybody...lame dh mama aisy tak update my fp...gambar semua campur...from Hari raya puase nak masuk ke hari raya haji.. ..







Thursday, 18-Oct-2007 14:29 Email | Share | | Bookmark
Selamat hari Raya....

aisy with abg daniel..
aisy n co
cucu maktok.........
View all 6 photos...
aisy , mama n abah wish selamat arie raya pada semua kawan2 aisy, mama n abah....maaf zahir batin..




Wednesday, 10-Oct-2007 17:11 Email | Share | | Bookmark
aisy

aisy before incident
aisy after incident
 
hi everybody........actually dah lame tak meluahkan perasaan dlm fotopages becoz lately ni bz memanjang......almaklumlah dh tak keje ngan family sendiri.. .............. Sekarang ni ayu dh start kerja kat Khazanah Nasional and dah kena transfer ke JB dah pun........ best jugak dok ngan mak sendiri...hehheheh but yesterday the saddest things happen in my life ................ my aisy kena hempap dgn console table in my room............ now ni my lovely aisy dah hyper active tak terkira...........dier nampak ape2 semuanyer dia nak memanjat. actually this thing happen on sunday night at 1.00a.m. biaselah..dier dah tido..tak aleh2 bangun balik n aper lagi startlah mengaktivekan dirinya....me n myself tengah buat ape?? aper lagi tidolah..tomorrownyer monday blues...n my hubby main play station...but before tido, i keep remind my husband to take care my aisy...but benda dah nak jadik.............. mase tu tuhan jeklah yg tahu aper perasaan aku......... aku dengar abah aisy menjerit...n tengok muke + baju aisy penuh dgn darah...........isyy.kalau dikenangkan saat tu mmg menggigil kepala lutut aku....dah tak nampak dah kat mana yg luke.......aku apa lagi dgn baju kelawar terus masuk kereta n my hubby terus rush to puteri specialist...semua traffic light kiter org langgar.....mase tu tak fikir aper dah...... cume fikir..if anything happen to my son, i will blame myself for my whole life.......... darah terus memancut....byk sesangat..smpai baju kelawar aku pun penuh dgn darah..... sampai jek hospital terus bwk ke emergency room...n nurse tu pun memberhentikan darah tu....but pengajaran disini bak kate nurse, if anything happen to your son... you kena relax n check dulu kat mana lukanya n ambik kain n tekan kat tempat darah tu.........supaya darah tak terkeluar byk.....but for me ..ayu memang takut dengan darah..mase tu tengok darah aisy pun badan dah melayang rase nk pitam.... satu lagi benda yg paling aku menyampah !!!! dr.lau..dr yang serve aisy kat hospital tu...bodoh nk mampus..aper taknye..ni aku senaraikan ape yg aku menyampah kat dr. tu...
1. first jek...dia halau aku,mase aku nak tengok dier jahit dahi aisy..
2. My husband tanye, whether tak x-ray ker? dier kate awak pegilah call org x-ray..klau ader org yg nak x-ray malam2 buta ni...
3. aisy admitted, pagi tu dier suppose to check aisy..tak check langsung aisy...datang katil aisy n marah kite org. plak..dier kate "you lain kali, jgn bagi your son panjat2, this time he is lucky...nasib baik tak mati... n one more things..patutnyer your son dah kena tido pukul 9.00 mlm...(ish....bodoh punye dr.. cakap baik2 boleh tak..ni cakap kuat sampai semua org dengar) rase mcm pegi gov. hospital pulak..gov.hospital pun dah ok sekarang ni.............

aku pun aper lg pegilah complaint dkt nurse counter...dier org kate dr. tu memang camtu but dier specialist for pediatrik yg terbaik kat malaysia kalau tgk kat medik tv pun memang muke dier jek....... aku pedulik aper dier terbaik ker..aper ker.tapi patutnyer dier kenalah jage manners skit...takyahlah terjerit marah patient sane marah patient sini...bodohkan...kate jek specialist...bayar memahal.. malam tu jek dier dtg n jahit aisy dah kena almost RM800+++ campur semua 1400++ utk sehari ...tak sampai pun..yg tak puas hati tu dier dtg pagi tu marah aku n tak checkpun aisy dah kena 150.00 boleh??? ish.....geram sgt............nasib baiklah co. aku bayar....kalau aku yg bayar dh kena dah dr. ni...

Tapi aperpun aku still bersyukur Aisy selamat.....syg sesangat kat Aisy...pengajaran buat aku n abah aisy supaya sentiasa berhati2 ..sekarang ni aku make sure aisy tido dulu sebelum aku tido........Ya Allah ..Jauhkanlah anak aku dari benda2 yang tidak diingini........amin...

aisy before incident...n belakang tulah console table yg menghempap kepala aisy..


aisy after incident


Friday, 13-Apr-2007 09:20 Email | Share | | Bookmark
sesajek try this page............

 


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net